Ansøgning og pris
Du kan enten søge om optagelse på den fulde masteruddannelse eller på enkelte moduler.
To veje til optagelse
Du kan søge ind på master i landskab og planlægning på to måder:
Du kan søge om optagelse på den fulde masteruddannelse. Så er du sikret en plads på alle moduler, men kan melde fra på hvert modul, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Du kan starte uddannelsen med et hvilket som helst modul.
Alternativt kan du søge om optagelse på et enkelt modul, hvis du ønsker at opkvalificere dig inden for et bestemt emne.
Optagelse på hele uddannelsen
Du søger om optagelse ved at udfylde og sende denne blanket:
Optagelse på masteruddannelsen
Husk også at tilmelde dig de enkelte moduler
Når du er optaget på uddannelsen, skal du før hvert modul bekræfte, at du ønsker at tage det næste modul. Det gør du ved at udfylde og sende denne blanket:
Modultilmelding for masterstuderende
Deltagelse i et enkelt modul
Hvis du kun ønsker at tage et enkelt modul, skal du bruge denne blanket. Modulet vil kunne indgå, hvis du senere søger om optagelse på hele uddannelsen.
Ansøgningsskema: Enkeltfag
Svartider
Du kan forvente svar på din ansøgning ca. 1 uge efter sidste tilmeldingsfrist. Når din betaling er registreret, får du adgang til Københavns Universitets undervisningsplatform Absalon.
Se tilmeldingsfrister under hvert enkelt modul
Spørgsmål om optagelse
Hvis du har spørgsmål om optagelse, kan du kontakte studieleder Dorthe Varning Poulsen på dvp@ign.ku.dk eller SCIENCE Efteruddannelse på efteruddannelse@science.ku.dk
Vi er altid behjælpelig med at finde ud af, om der er ledige pladser, hvis tilmeldingsfristen for uddannelsen er overskredet.
Spørgsmål om undervisningen
Hvis du har spørgsmål til modulerne eller undervisningen, kan du kontakte den underviser, der er ansvarlig for modulet.
Se oversigt over modulerne
Modul 1, 4, 5, 6
Er på hver 10 eller 15 ECTS-point og koster 20.000 kr. pr. modul.
Modul 2 og 3
Er på hver 7,5 ECTS-point og koster 15.000 kr. pr. modul.
Hele uddannelsen
En fuld masteruddannelse koster i alt 110.000 kr.
I prisen indgår undervisning, eksamen og eventuel reeksamen, flere materialer samt de fleste udgifter til internatophold, med mindre andet oplyses. Transport er ikke inkluderet.
Betaling før modulstart
Når du får meddelelse om, at du er optaget på et modul, modtager du samtidig en faktura. Så snart din indbetaling er registreret, er du endeligt optaget og får adgang til Københavns Universitets undervisningsplatform Absalon.
Betalingen er en betingelse for at starte på modulet, så manglende betaling vil betyde afmelding.
Hvis du afmelder dig et modul, der er startet, refunderes betalingen ikke.
Særlige regler for deltagere, der ikke er statsborgere i EU/EØS
Priserne gælder for EU/EØS-statsborgere og andre statsborgere med varig opholdstilladelse i Danmark. Midlertidig opholdstilladelse med henblik på varigt ophold sidestilles med en varig opholdstilladelse. Ansøgere med varig opholdstilladelse i Danmark skal vedlægge en kopi af opholdstilladelsen.
Vi modtager ikke taxametertilskud fra staten for ikke-EU/EØS-statsborgere uden varig opholdstilladelse i Danmark. Derfor forhøjes deltagerbetaling med et tillæg på 940 kr. pr. ECTS-point.
Finansiering
Kompetenceudvikling er en investering for både dig og din arbejdsplads. Ofte vil arbejdsgivere gerne være med til at finansiere videreuddannelse, så de har kompetente medarbejdere nu og i fremtiden. Alternativt kan du finansiere masteruddannelsen selv – eller søge om at få dækket hele eller dele af udgiften via fonde eller legater.
Bruttolønsordning
Du kan indgå en aftale med din arbejdsgiver om, at virksomheden betaler for din uddannelse, men at du får trukket en aftalt andel af din bruttoløn. Denne lønomlægning skal være tidsbegrænset og indebære en reel nedgang i din bruttoløn. Hvis du overvejer den mulighed, anbefaler vi, at du rådfører dig med skat. Læs mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside.
Kompetencefonde
Du og din virksomhed kan søge om tilskud til videreuddannelse, hvis du er omfattet af en overenskomst, der har indgået aftale om kompetenceudvikling med støtte fra en kompetencefond, f.eks.:
Du kan også undersøge, om din virksomhed har en kompetencefond.
Legater
Der findes en række legater, man kan søges i forbindelse med videreuddannelse. Få overblik over nogle af mulighederne her:
Vær opmærksom på, at legater til videreuddannelse er skattepligtige.
15. Juni Fondens Studielegat
Studielegatet kan søges af studerende, der specialiserer sig indenfor naturbaseret terapi og sundhedsfremme. Det give som støtte til de tre første moduler til studerende, som ikke kan få økonomisk støtte til uddannelsen fra deres arbejdsgiver.
- Støtte til modul 1: 20.000 kr.
- Støtte til modul 2: 15.000 kr.
- Støtte til modul 3: 15.000 kr.
Den studerende skal selv finansiere resten af uddannelsen, svarende til 60.000 kr. Kun studerende, der søger om optagelse på en fuld masteruddannelse, kan komme i betragtning.
Kriterier for tildeling af studielegat
Legatet gives ud fra følgende kriterier:
- Faguddannelse: Sundhedsuddannelse som minimum på professionsbachelor-niveau
- Minimum 2 års erhvervserfaring
- Den studerende skal søge om optagelse på en fuld masteruddannelse
- Den studerende skal have faglige eller personlige erfaringer med natur og naturaktiviteter
- Den studerende skal have intentioner om fremadrettet at bruge de kompetencer, som uddannelsen giver, til at arbejde med udvikling af naturbaseret terapi og sundhedsfremme
- Formidlings- og udviklingscenteret v. 15. Juni Fonden og Københavns Universitet bedømmer ansøgningerne og foretager udvælgelsen af ansøgere
- Legatet er skattepligtigt for modtageren
Sådan gør du
Du skal dokumentere:
- Din uddannelsesmæssige baggrund og erfaringer med natur og naturaktiviteter
- At du har mindst 2 års erhvervserfaring
- At du ikke har mulighed for finansiering af masteruddannelsen via din arbejdsgiver
- Du skal beskrive, hvordan du vil bruge uddannelsen fremadrettet, og hvorfor du søger 15. Juni Fondens Studielegat
Hvis du allerede har sendt dokumentation for uddannelse, erhvervserfaring m.m. i forbindelse med din ansøgning om optagelse på Master i landskab og planlægning, kan du nøjes med at sende en motiveret ansøgning for, hvordan du vil bruge uddannelsen, og hvorfor du søger 15. Juni Fondens Studielegat. Deadline for ansøgning er den samme som tilmeldingen til modul 1.
Send ansøgning/dokumentationen til studieleder Dorthe Varning Poulsen på dvp@ign.ku.dk. Inden for få dage modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.