Mød de studerende – Københavns Universitet

Landmaster > Mød de studerende

Mød de studerende

De studerende har på masteruddannelsen i landskab og planlægning arbejdet med deres faglighed og en tæt kobling mellem teori og praksis. Det fortæller de om her.

Carsten Nielsen

Det var et ønske om at arbejde mere teoretisk og akademisk med friluftsliv, der fik Carsten Nielsen i gang med masteruddannelsen. Og det var de nye kompetencer, der bragte hans nuværende job i hus. Her udvikler han bl.a. nye friluftsaktiviteter til udsatte borgere.

Læs hele interviewet med Carsten: Har ændret mit syn på friluftsliv

Kristine Kleffel

Kristine Kleffel valgte masteruddannelsen på grund af den høje grad af faglighed og er glad for muligheden for at arbejde med forskellige emner i længere tid. Desuden er det et plus, at uddannelsen er så tæt relateret til hendes daglige arbejde. Hun har f.eks. allerede indført landskabskaraktermetoden i Gribskov Kommune, hvor hun arbejder med natur og miljø.

Læs hele interviewet med Kristine: Fagligheden er afgørende

Claus Lyngby Petersen

Claus Lyngby Petersen er ikke i tvivl. Det bedste ved masteruddannelsen er den tætte kobling mellem teori og praksis og muligheden for at netværke. Den største udfordring er det periodevis hårde arbejde. Han er næsten færdig med uddannelsen og bruger bl.a. sine nye færdigheder til at stimulere et tættere samarbejde mellem parterne i landdistriktsudviklingen.

Læs hele interviewet med Claus: Tæt kobling mellem teori og praksis