Nyhedsbreve – Københavns Universitet

Landmaster > Nyhedsbrev

Naturbaseret sundhedsfremme ǀ Ny studieleder ǀ Uddannelsens fremtid

Tilmeld nu: Naturbaseret sundhedsfremme og behandling

I efteråret tilbyder vi modulet Programmer for naturbaseret sundhedsfremme og behandling. Tilmeldingsfristen er forlænget til den 10. august, så du kan stadig nå at komme med. Modulet tager afsæt i teorier om naturen og naturbaseret terapis betydning for sundheden. Ud fra det tilrettelægges naturbaserede aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag i og med naturen. Vi opbygger også natur- og havebaserede behandlingsprogrammer. Modulet er en del af masteruddannelsens gren for Naturbaseret terapi og sundhedsfremme.

Læs mere og tilmeld dig senest den 10. august

Lars Krogh ny studieleder

Masteruddannelsen har fået ny studieleder den 1. juni 2017, nemlig Lars Krogh, der er viceinstitutleder for uddannelse på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning. Han afløser Hanne Tanvig, mangeårig studieleder og ansvarlig for landdistriktsdelen, der nu ønsker at bruge sin tid på andre spændende opgaver. Hun giver stafetten videre med gode erfaringer i bagagen: ”Det har været en utrolig spændende uddannelse at arbejde med. Ingen havde vist regnet med, at den skulle få så mange år på bagen, for uddannelser af den karakter kan sjældent tiltrække nok studerende over mange år. Rent fagligt har det givet rigtig meget at undervise og samarbejde med voksne, engagerede og kompetente mennesker. Vi har været rundt i hele landet og oplevet megen samarbejdsinteresse, hvor vi slog os ned. Mange udviklingsprojekter vil helt sikkert fortsætte med at opstå på den baggrund”.

Uddannelsens fremtid

Foreløbig optages der ikke nye studerende til en samlet uddannelse, ligesom tre af masteruddannelsens grene ikke tilbyder nye moduler. Det skyldes, at der har været for få tilmeldinger i en periode. Måske er markedet mættet? Der udbydes dog moduler til dem, der er allerede er tilmeldt en hel uddannelse og kan blive færdige inden for de seks år, der er maksimum for gennemførelsen. Det gælder en række studerende med særlig interesse i masteruddannelsens gren for Naturbaseret terapi og sundhedsfremme.

Om nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet om Master i landskab og planlægning udsendes af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet. Redaktør: Hanne W. Tanvig, hwt@ign.ku.dk, tlf. 3058 9820.For at besvare denne email skriv til hwt@ign.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 06. juni 2017